Försäljning pågår

Villa Nest

Arkitekt: Arkitektfirma Carl M 

Antal bostäder: 60

Rum och kök: 1–4

Planerad säljstart: 2019

Villa Nest

Intresseanmälan och kontakt

stephanie@villanest.se

I området planerar Villa Nest och Botrygg ett 60-tal högkvalitativa lägenheter för seniorer med tillhörande takterrass och innergård. Till bostaden kopplas ett service-koncept som tillåter dig att bo på egna villkor utifrån föränderliga behov.

Villa Nest Västra Roslags-Näsby är det perfekta valet för dig som trivs i en aktiv och social miljö och samtidigt värdesätter bekvämligheten och tryggheten med en bemannad reception i huset. Genom personalen i receptionen får du hjälp med allt från semesterpassning av lägenheten och pakethantering till byte av en glödlampa eller fönsterputs. I huset finns också gym och gemensam lokal för fest och möten. Dessutom finns en övernattningslägenhet där besökande vänner och familj är välkomna att bo över. Läget är svårslaget; runt knuten finns några av Stockholms mest uppskattade friluftsområden och 12 minuter på Roslagsbanan tar dig till citypulsen i Stockholm. 

 

Om bostaden

Boendet

Villa Nest bygger attraktiva och moderna bostadsrätter av hög kvalitet – alltid i bra lägen. Utöver de genomtänkta lägenheterna har alla boende tillgång till lounge, gym, bemannad reception, festlokal, deli, övernattningslägenhet och bil- och cykelpool. Du bor miljövänligt i ett hållbart, klimatsmart hem med material av hög kvalitet och en smakfull inomhusmiljö. Med stöd av våra erfarna inredningsarkitekter kan du också välja material och färger för att förverkliga din bostadsdröm.

 

Service

Vi erbjuder ett flexibelt servicekoncept där var och en väljer de tjänster man värdesätter i vardagen, oavsett om det gäller kommunikation, hälsa, eller vardagsbestyr. Genom den bemannade receptionen är det enkelt att både boka tjänster och anmäla sig till någon av aktiviteterna som arrangeras i huset, såsom matlagningskvällar, föreläsningar och gemensamma cykelturer. Om det en dag skulle behövas extra stöd i vardagen, tar man hjälp av vår hemtjänst i egen regi, Villa Nest Care. 

Hälsa och aktiviteter

Genom vår HälsoHub TM tillhandahåller vi verktygen för att maximera hälsa och höja livskvalitet. I huset finns ett gym och ett flexibelt mottagnings­rum där det erbjuds allt från hälsoundersökningar till fotvård och massage. Genom HälsoHubbens app, kan de boende både följa sina framsteg, få skräddarsydda tips om träning och hälsa, boka träning och rehabilitering – eller varför inte koppla upp stegräknaren och tävla mot grannen i vem som har gått flest steg.

Villa Nests och Botryggs hållbarhetsarbete med bostäderna i Roslags-Näsby

  • Miljöcertifiering enligt MB Silver
  • Bil- och cykelpool
  • Utbildar de boende att leva miljömedvetet
  • Resursdelning som struktureras och hanteras av personalen i receptionen
  • En grön resplan har upprättats
  • Solceller, lufttätt och välisolerat klimatskal
Hållbarhet