Försäljning pågår

Villa Nest

Arkitekt: Arkitektfirma Carl M 

Antal bostäder: 60

Rum och kök: 1–4

Planerad säljstart: 2019

Villa Nest

Intresseanmälan och kontakt

stephanie@villanest.se

I området planerar Villa Nest och Botrygg ett 60-tal högkvalitativa lägenheter för seniorer med tillhörande lounge, orangeri, takterrasser och innergård. Till bostaden kopplas ett service-koncept som tillåter dig att bo på egna villkor utifrån föränderliga behov.

Villa Nest Västra Roslags-Näsby är det perfekta valet för dig som trivs i en aktiv och social miljö och samtidigt värdesätter bekvämligheten och tryggheten med en bemanning i huset. I huset finns också gym och gemensam lokal för fest och möten. Dessutom finns en övernattningslägenhet där besökande vänner och familj är välkomna att bo över. Läget är svårslaget; runt knuten finns några av Stockholms mest uppskattade friluftsområden och 12 minuter på Roslagsbanan tar dig till citypulsen i Stockholm. 

Om bostaden

Service

Vi erbjuder ett flexibelt servicekoncept där var och en väljer de tjänster man värdesätter i vardagen, oavsett om det gäller kommunikation, hälsa, eller vardagsbestyr. Genom Villa Nest värden är det enkelt att både boka tjänster såsom fönsterputs eller catering till födelsedagsfesten, och anmäla sig till någon av aktiviteterna som arrangeras i huset, såsom matlagningskvällar, föreläsningar och gemensamma cykelturer. Värden hjälper också till med enklare fixartjänster i lägenheten Om det en dag skulle behövas extra stöd i vardagen, tar man hjälp av hemtjänsten som har kontor i huset. 

 

Villa Nests och Botryggs hållbarhetsarbete med bostäderna i Roslags-Näsby

  • Miljöcertifiering enligt MB Silver
  • Bil- och cykelpool
  • Utbildar de boende att leva miljömedvetet
  • Resursdelning som struktureras och hanteras av personalen i receptionen
  • En grön resplan har upprättats
  • Solceller, lufttätt och välisolerat klimatskal
Hållbarhet